ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και η ΜέΡΑ25 του πομπώδη, νάρκισσου, μεγαλεπήβολου και άκρατου Γιάνη Βαρουφάκη, υπό τον μανδύα του προοδευτισμού και του εκσυγχρονισμού, στοιχηματίζοντας στον κατακερματισμό της αλαζονικής και κραταιάς αυτοκρατορίας του Τσίπρα, μπαίνει δυναμικά στην πολιτική σκηνή της χώρας, επενδύοντας το πολιτικό του χαρτί εκ της υπέρτερης φιλοδοξίας του, στους δήθεν καινοθήρες και νεωτεριστές, στους ντεμέκ μεταρρυθμιστές και αναμορφωτές του χώρου, επ’ ουδενί της χώρας, στους κατ’ επίφαση εικονοκλάστες και αντικομφορμιστές, στους πολύχρωμους φιλελευθέρους, απελευθερωμένους και ροζ Αβανγκαρντιστές, μα πάνω από όλα στους φυρούς σκαπανείς και πιονέρηδες του διεθνισμού, ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το πολυσυλλεκτικό μωσαϊκό ψηφοφόρων, αναδεικνύεται μεταξύ των κεντροαριστερών, ριζοσπαστών αριστερών, δεξιών, σοσιαλδημοκρατών εκβολών του άλλοτε πολιτικού «Ποταμιού» το ιδεολογικό αμάλγαμα του Γιάνη Βαρουφάκη, με υποψήφιους, πολιτικά ορφανούς ή μουσαφίρηδες των άλλοτε ξεχασμένων και άλλοτε σκονισμένων συντρόφων, τους εν πολλοίς τίποτα και πουθενάδες, μα πάνω από όλα ανεπίγνωστων, πρόθυμων και χρηστικών, πειθήνιων και υποχείριων ετεροκίνητων προσώπων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ορισμένοι εκ των οποίων, ο εθνοαποδομητικός Ψαραντώνης και ο ευπαράγραπτος Σπύρος Δερβενιώτης, ιδιαίτερα αυτό το ψωκόπτερο που έχει το απύθμενο θράσος να περιπαίζει και να γελοιοποιεί έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, που έχει γεννήσει ποτέ, τούτη η ευλογημένη χώρα, τον μέγιστο και σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη, με την τεράστια πολιτιστική του, αλλά και ιδεολογική του κληρονομιά. Έχει τη λαβροσύνη να εμπαίζει με τους ιερωμένους και τον κλήρο, να ονειδίζει το πιο ανδρειωμένο τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, τις Ειδικές Δυνάμεις και να λοιδορεί τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που με τις προσωπικές τους θυσίες και στερήσεις παρευρέθησαν στα επικά συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Αξίωμα που μπολιάστηκε με την πίστη, μεταξύ άλλων, του αλησμόνητου Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου, του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Να σας υπενθυμίσουμε κ. Γιάνη Βαρουφάκη, ότι η οργή του Έλληνα για τη Μακεδονία έχει συντρίψει αυτόν που σας σύντριψε στα φόρτε σας, σε μια νύχτα εκείνου του Ιουλίου που διήρκησε μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα. Φανταστείτε τι θα κάνει στη ΜέΡΑ25, αυτή τη νύχτα του Ιουλίου, ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά. Τυχαίο;

Αρέσει δεν αρέσει, το νέο status που διαμορφώθηκε στο πολιτικό γίγνεσθαι της Ελλάδα είναι ότι η Μακεδονία αποφασίζει πλέον, για τα πάντα. Και η ΜέΡΑ, με τις επιλογές της και τις απόψεις της για τη Μακεδονία, νύχτωσε πριν καν ξημερώσει.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ)
Η Εκτελεστική Γραμματεία