Μεταξύ σφύρας και άκμονος η κυβέρνηση. Από τη μία, η (άραγε ηθελημένη;) ανεπάρκεια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να διαχειριστεί το άβατο των Εξαρχείων, με το Λιμενικό να διαψεύδει την Υπουργό και από την άλλη, η (άραγε κι αυτή ηθελημένη;) αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί το ευαίσθητο και μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού.

Από το άβατο του παρακράτους που μετατρέπεται κάθε βράδυ σε πεδίο μάχης και εκπαίδευσης αυριανών μπαχαλάκηδων και κουκουλοφόρων, στα Διαβατά που φλέγονται από εκατοντάδες μετανάστες και τον σταθμό Λαρίσης που πολιορκείται ενώ ανά την επικράτεια, χιλιάδες μετανάστες βρίσκονται επί ποδός, αναμένοντας ένα «ηλεκτρονικό» κάλεσμα για γενικό ξεσηκωμό.

Προστίθεται και ο φιλοκυβερνητικός παιδικός φίλος του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Πετσίτης που επιλέγεται από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να είναι αυτός που θα τραβήξει τα φώτα από τα «Μέτρα Οικοδόμησης Εμπισττοσύνης», στις 12 Απριλίου, στο ίδιο χρονικό διάστημα δηλαδή που θα ξεκινήσει η κλήτευση προσώπων που έχουν γνώση της υπόθεσης.

Πρόκειται να επιχειρηθεί κι άλλο μεγάλο εθνικό ξεπούλημα από μια κυβέρνηση που καταρρέει και γι’ αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας έχει ξεκινήσει και σηκώνει ανέμους.

Μα όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Και εσείς κ. Τσίπρα σπείρατε πολλούς, μα πολλούς ανέμους σε τούτη τη χώρα. Αναμένετε τις θύελλες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ)
Γραφείο Τύπου